Masurile pieselor vestimentare pot sa varieze foarte tare, in special in functie de continentul unde sunt realizate. Astfel ca daca in general porti masura S (la produse avand productia in Asia) s-ar putea sa ai nevoie de masura M conform masurilor europene dupa care ne ghidam noi in productia colectiilor. De aceea iti recomandam ca inainte sa realizezi o comanda in site sa consulti tabelul de mai jos.

*Valorile sunt exprimate in centimetri.

 

Daca nu esti sigura ce masura sa alegi si/sau daca te afli intre marimi ne poti contacta* pentru a-ti recomanda masura cea mai potrivita in functie de lejeritatea materialului si de croiul produsului.

Masurile se iau cu ajutorul unui centimetru de croitorie si intotdeauna peste lenjerie intima. Dimensiunea bustului si a soldurilor se masoara tinand panglica centimetrului in zona cea mai proeminenta a celor doua zone. Dimensiunea taliei se ia in jurul mijlocului, putin deasupra de buric, in zona cea mai subtire.

Masurile din tabel sunt valabile femeilor cu o inaltime considerata normala – cuprinsa intre 164-174 cm. Daca te afli in afara acestor masuri s-ar putea ca anumite lungimi ale produselor sa nu iti vina – in acest caz iti recomandam sa ne contactezi ca sa iti oferim mai multe detalii daca vor fi necesare ajustari personalizate. Modificarile de lungime ale produselor le realizam gratuit la ridicarea personala a produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *