Masurile produselor de imbracaminte pot sa varieze foarte tare, in special in functie de continentul unde este comercializat sau realizat produsul respectiv. Astfel ca daca dumneavoastra in general detineti produse masura M (la produse achizitionate din Anglia) s-ar putea sa aveti nevoie de masura S in shopul LAURA FIREFLY, si invers de asemenea. De aceea va recomandam ca inainte sa va decideti asupra unui produs sa consultati tabelul de mai jos.


Luarea exacta a masurilor este foarte importanta atunci cand plasati o comanda – castigati timp si bani alegandu-va din start masura corespunzatoare. Daca aveti nevoie de asistenta si nu sunteti sigura ce masura sa alegeti, ne puteti contacta telefonic sau online – valabil si daca va aflati intre masuri, va putem recomanda in functie de croiul si materialul produsului masura care consideram ca vi s-ar potrivi cel mai bine.

*Masurile se iau cu ajutorul unui centimetru tip panglica si intotdeauna peste lenjerie intima, nu peste produse de imbracaminte, oricat de mulate ar fi.
*Dimensiunea bustului si a soldurilor se masoara tinand panglica centimetrului in zona cea mai voluminoasa a celor doua zone, fara sa strangeti. Ca sa fiti sigura ca ai luat masura corecta, incearcati sa plimbati usor centimetrul de sus in jos ca sa fiti sigura ca masurati zona cea mai plina.
*Dimensiunea taliei se ia in jurul mijlocului, putin deasupra de buric, in zona cea mai subtire posibila, tinand centimetrul fix fara sa strangeti.

Masurile din tabel sunt valabile femeilor cu o inaltime considerata normala – cuprinsa intre 164-174 cm. Daca va aflati in afara acestor masuri s-ar putea ca anumite lungimi ale produselor sa nu va vina – de aceea va recomandam sa ne contactati ca sa va oferim mai multe detalii daca vor fi necesare ajustari personalizate pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *